BookKing Agency

IVYVOX

Bij BookKing Agency vindt u altijd een geschikte artiest voor uw evenement: van festival, poppodia tot café. Wij denken graag met u mee voor de perfecte invulling van uw event!

IVYVOX

IVYVOX – FRISSE FEMALE-FRONTED POWERPOP

Met een flinke dosis feelgood & catchy high-energy vibes brengt IVYVOX je terug naar de tijd waarin pop punk en rock tunes hoog in de hitlijsten stonden!
Het geluid van dit charismatische gezelschap is kenmerkend, evenals het enthousiasme op het podium van deze Haagse babes & dude. Get ready voor een mix van pakkende meerstemmige melodieën, groovy baslijnen, crunchy gitaren en kickass drums!

Na hun eerste show ooit gespeeld te hebben in het iconische Amsterdamse poppodium ‘Melkweg’, blijft IVYVOX onvermoeibaar werken om hun plek in het poprock-, punk- en alternatieve muzieklandschap te versterken. Zo stond ‘TONIGHT’, één van de tracks van IVYVOX’ self-titled debut EP (2021), op #1 in de Nederlandse IndieXL-hitlijst, en werd deze met groot enthousiasme ontvangen door Luc Sarneel op 3FM. Ook wisten ze – uit 250 bands! – de eerste plek te bemachtigen als publieksfavoriet bij de Pinguin Radio Showcases, official side-program van Eurosonic Noorderslag, wat IVYVOX de titel ‘CLAPPER STREAMSONIC 2022’ opleverde. Ze werden geselecteerd voor Popronde 2022 en hebben door heel Nederland getourd. Get ready voor een arsenaal aan hyperenergieke poppunkbangers die je niet meer uit je hoofd gaat krijgen!

Bianca – vox + guitars
Irene – bass + backing vox
Irina – guitars + backing vox
Menno – drums + backing vox

 

IVYVOX boeken voor uw evenement?

Voor meer informatie en de beschikbaarheid mail; iwan@bookkingagency.nl of vul onderstaande in.