BookKing Agency

Over ons

BookKing Agency is een professioneel boekingsbureau. Wij verzorgen boekingen voor Nederlandse artiesten en bands. Met onze jarenlange ervaring denken wij graag met u mee en staan klaar om u te adviseren.

Ons team bestaat uit mensen met ervaring en passie voor muziek. Wij maken het verschil door onze persoonlijke betrokkenheid.

Bekijk het aanbod van artiesten op de website en neem gerust contact met ons op!

Wie ben ik

Als eigenaar van Bookking Agency stel ik mij graag aan u voor.

Mijn naam is Iwan Rachmatow en mijn passie voor muziek begon vorm te krijgen tijdens mijn functie als vestigingsmanager bij de Free Record Shop.

Na een aantal jaar besloot ik mijn passie door te zetten en heb ik de studie HBO Media & Entertainment Management met veel plezier afgerond.

Hierna heb ik gewerkt bij een Artist Managementbureau waar ik verantwoordelijk was voor de boekingen van verschillende bekende artiesten.

Jaren later kwam er een nieuwe uitdaging op mijn pad, namelijk de programmering verzorgen van een lokaal tweedaags evenement.

Met mijn jarenlange interesse in muziek en mijn werkervaring, hakte ik de knoop door, en ben mijn eigen boekingskantoor begonnen.